Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pentukuumetta?

 

Young Foreverissa kasvatetaan pääosin saksanpaimenkoiria, pyrkien valitsemaan mahdollisimman sopivat vanhemmat pentueelle, välttäen sisäsiitosta. 

Luovutamme pentuja toisiin virtuaalikenneleihin, riippumatta siitä ovatko ne virallisella vai epävirallisella puolella. Se millä on väliä, on se että pentu ei joudu pelkäksi seinäruusuksi, vaan toiveena olisi edes vähän kisautusta ja mahdollisesti pentue

Saat itse päättää millaiset sivut teet pennulle- vaikka minä rekisteröinkin pentueet, sinun ei ole pakko pennun sivulle rekisterinumeroa laittaa. Samoin, vaikka Yofo onkin piirroskennel, voit ihan hyvin ottaa pennuille valokuvat jos haluat.

Halutessasi voit tutustua perinnöllisyysjärjestelmään, jota muunmuassa tässä kennelissä käytetään. Pisteitäkään sinun ei ole pakko ottaa käyttöön jos et halua. Pentueiden vanhemmat yritetään valita niin että pennut saisivat tällä järjestelmällä mahdollisimman hyviä pisteitä.

Täällä siis jokainen koira pyritään kisauttamaan mahdollisimman hyvin tuloksin ja monessa lajissa, sekä teettämään pentue tai mahdollisesti kaksi. Vähintään perinnöllisyysjärjestelmän mukaan sopivia lajeja pyritään saamaan kisattua, sekä yksi pentue teetettyä, ennen kuin koira siirtyy sateenkaarisilloille toisten tieltä. 

 


Tulevat pentueet

Teema Rotu Vanhemmat Astutuspäivä Lisätiedot
B-pentue Saksanpaimenkoira Creep x Uni 10.08.2018 click

 


Menneet pentueet

Teema Rotu Vanhemmat Astutuspäivä Lisätiedot
A-pentue Saksanpaimenkoira

Creep x Aura

30.04.2018 click

 

    

©2018 Young Forever - suntuubi.com