Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

B-pentue

 

Jaarittelut

On Young Foreverin toisen pentueen aika! Rotuna on, yllättäen, ihana kasvatusrotumme saksanpaimenkoira!

Vanhempina ovat tällä kertaa ihastuttavat koiruutemme, Creep sekä Uni. Creep kuuluu ehkä yleisimpään saksanpaimenten väriryhmään, ruskea mustin merkein, sekä Uni omistaa toisen yleisen värin turkissaan, musta ruskein merkein. Kumpikin koirista on evm-sukuinen.

Nimen pennulle saat itse päättää, kunhan se on nimiteeman mukainen. Vaikka kyseessä on B-pentue, ei nimen silti tarvitse alkaa B-kirjaimella sillä nimen alku on Young Forever Burning...

Mikäli käytät perinnöllisyysjärjestelmää, kurkkaathan koirien sivut sillä sinne on taulukoihin merkitty niiden ominaisuudet. 

Toivoisin kasvateilleni kisauraa, joko virallisella tai epävirallisella puolella. Käyttöön tai näyttöön, miksei kumpaankin! Lisäksi pentueet ovat suotavia, ja niihin ei tarvitse minulta kysyä lupaa, vaikka toki haluaisin ilmoituksen niistä, mielelläni nimittäin varailisin kasvattieni pentuja tännekin.

Pentue astutetaan 10.08.2018, mutta varauksia otetaan vastaan jo aiemmin. Varauksia otetaan korkeintaan 5 oman pentuni lisäksi, ja pentuja syntyy sen verran kuin on varaajiakin. Pennut syntyvät 24.08.2018 ja ne luovutetaan 01.09.2018. Pennun sivut tulee lähettää minulle 14.09.2018 mennessä (mikäli et jostain syystä tässä ajassa pysty, ilmoitathan niin tiedän etten ala etsimään uutta kotia sinun pennullesi).

Pentuja luovutetaan niin virallisella puolella pyöriville kenneleille, että epävirallisillekin. Pennun rekisterinumeroa ei ole pakko merkitä sivuille mikäli et halua.

HUOM! Älä rekisteröi pentuasi vFCI:n rekisteriin, minä teen sen!

 

Vanhemmat

Creeping In Your Heart Way of Universe
ruskea mustin merkein musta ruskein merkein
evm-suku evm-suku
BH HK1 BH TK1 HK2

 

Varaukset 6/6

Voit varata pennun joko vieraskirjassa tai sähköpostilla (kennel.youngforever@yahoo.com). Kerro varatessasi mikä pennun nimeksi tulee, onko se uros vai narttu, mahdollisia tulevaisuudensuunnitelmia, onko sillä rotutovereita tai jos haluat itse jotain muuta kertoa.

Muistathan laittaa kennelisi osoitteen mukaan!

1. Hyun, Young Forever: Young Forever Burning Eyes of Love narttu
2. Aalia, Remeny: Young Forever Burning Sky Full of Stars uros
3. Cassidy, Windcraft: Young Forever Burning In Flames narttu
4. Chip, Noyascow: Young Forever Burning Undercover Angel narttu
5. Ira, Thiswolfisnotonfire: Young Forever Burning Me Away uros
6. Taimi, Susiluodon: Young Forever Burning Flash Light narttu

    

©2018 Young Forever - suntuubi.com